2371095455 Μαραθούσα, Χαλκιδικής ktima.livadioti@gmail.com

Κτήμα Λειβαδιώτη
Οινοποιείο - Παραγωγή & Εμπορία Κρασιών - Κτήμα Εκδηλώσεων - Χαλκιδική

Το Κτήμα Λειβαδιώτη βρίσκεται στη Μαραθούσα Χαλκιδικής και δραστηριοποιείται κατά παράδοση με την αμπελοκαλλιέργεια και την παραγωγή κρασιών. 
Η οικογένεια Λειβαδιώτη από το 1978 αποφάσισαν να ασχοληθούν και να ξαναφέρουν στο φως την αίγλη και τη φήμη της περιοχής στο κρασί. Η ιδέα για την κατασκευή του οινοποιείου υπήρχε πάντα, 30 χρόνια τώρα οινοποιούσαμε παραδοσιακά τα σταφύλια του κτήματος. Η κατασκευή του σύγχρονου, επισκέψιμου οινοποιείου ολοκληρώθηκε το 2008.
Στους αμπελώνες του Κτήματος που εκτείνονται στα 120 στρέμματα, φιλοξενούνται οι ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες σταφυλιών όπως Ασύρτικο – Μαλαγουζιά – Chardonnay – Sauvignon Blanc – Syrah – Cabernet Sauvignon – Merlot. Η χαμηλή στρεμματική απόδοση και ο σύγχρονος τρόπος καλλιέργειας, σε συνδυασμό με τον μηχανολογικό εξοπλισμό, τελευταίας γενιάς του οινοποιείου, έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας.
 

 

Κτήμα Εκδηλώσεων

Κτήμα Εκδηλώσεων

Στο ΚΤΗΜΑ ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗ διοργανώνονται ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. Διατίθεται επίσης για ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ κατόπιν επικοινωνίας.

Κοινωνικές Εκδηλώσεις
Ξεναγήσεις
Το Κτήμα Διατίθεται Για Γάμους
Τα Κρασιά Μας

Τα Κρασιά Μας

Στους αμπελώνες του Κτήματος φιλοξενούνται ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες σταφυλιών. Η χαμηλή στρεμματική απόδοση και ο σύγχρονος τρόπος καλλιέργειας, έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ
ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ
ΡΟΖΕ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ
ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ
SAUVIGNON BLANC
ΑΣΥΡΤΙΚΟ
ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ
ΛΕΥΚΟΣ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ
ΡΟΖΕ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ 187ml