ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ: Με την ωρίμανση των σταφυλιών η καρδιά του κτήματος χτυπάει στο οινοποιείο. Εδώ ο επισκέπτης θα μάθει τις τεχνικές οινοποίησης και τα στάδια παραγωγής των κρασιών.
ΧΩΡΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ο εξοπλισμός του οινοποιείου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πιο σύγχρονα οινοποιεία της Ελλάδας. Εδώ μεταφέρονται τα σταφύλια, μετά τη συγκομιδή τους, σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Με απόλυτο έλεγχο των θερμοκρασιών, με σεβασμό στην παράδοση και σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα και τις ψυχόμενες δεξαμενές, οινοποιούμε την παραγωγή μας δημιουργώντας οίνους υψηλής ποιότητας.
ΚΑΒΑ: Στις υπόγειες κλιματιζόμενες κάβες μας, με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, σε απόλυτο σκοτάδι, μέσα σε δρύινα βαρέλια, ωριμάζουν υποδειγματικά τα κρασιά του κτήματος.
ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ - ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ - ΕΣΤΙΑΣΗ: Το τέλος της ξενάγησης ακολουθεί η γευσιγνωσία, συνοδευόμενη από εδέσματα ή φαγητό, στο εστιατόριο ή στον κήπο, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.
|